Wij zijn met vakantie van maandag 15 juli tot en met dinsdag 6 augustus. woensdag 7 augustus zijn wij weer open vanaf 09:00.

Sparta A-lane Energy Plus Bes3

Welk frametype zoek je?
Sparta A-lane Energy Plus Bes3

€ 2449,-

Plan een proefrit

Omschrijving

De perfecte stadsfiets met een goede prijs/kwaliteit verhouding? Ontdek de SPARTA a-LANE, een langdurig succes binnen het SPARTA assortiment. Deze e-bike is ontworpen voor de prijsbewuste consument die op zoek is naar kwaliteit. De a-LANE blinkt uit in eenvoud met zijn strakke, heldere vormgeving, gericht op pure functionaliteit. 

De a-LANE is uitgerust met het geavanceerde Bosch BES3 smartsysteem. Dankzij de Led Remote verbindt je jouw e-bike met de Bosch eBike Flow App op je eigen smartphone. Bekijk al je ritgegevens, registreer je tocht- en fitnessgegevens zodra je wegrijdt of navigeer naar je volgende bestemming. 

De a-LANE is voorzien van de SP-connect houder. Met de geïntegreerde SP-connect smartphonehouder heb je je telefoon altijd binnen handbereik en kun je de eBike Flow App makkelijk bedienen. 

Geniet van een soepele rit op mooie brede banden en een verende voorvork voor extra comfort. Met de geïntegreerde verlichting op het stuur is deze e-bike helemaal urban proof. Deze stijlvolle stadsfiets uitgerust met een MIK drager voor accessoires, waardoor het meenemen van je spullen nog gemakkelijker wordt. 

Ervaar nu zelf het gemak van deze no-nonsense e-bike. 


Sander Deenen

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op!

Je bent altijd welkom om onze showroom te bezoeken aan de Stationsweg 197 in Oostrum

© 2024 - Melvins Tweewielers