Fiets reparatie service

Fietsreparatie Service
Ook voor fietsreparaties bent u bij ons op de juiste plek. U kunt bij ons terecht voor kleine en grote reparaties. Wij repareren fietsen van alle merken. Dit doen wij volgens het afgesproken budget en binnen een zeer korte termijn. Zo zijn de meeste reparaties al binnen 24 uur uitgevoerd. Dit betekent dat u al snel weer gebruik kunt maken van uw eigen fiets!

Ook voor een onderhoudsbeurt
Door uw fiets regelmatig te voorzien van een onderhoudsbeurt, kunt u schade aan uw tweewieler voorkomen. Zo hoeven er dus geen grote, duurdere reparaties te worden uitgevoerd. Ook hiervoor kunt u uitstekend bij ons terecht. Wij voorzien uw fiets van een onderhoudsbeurt en controleren alle onderdelen. Eventueel vervangen wij kapotte onderdelen. Na deze opknapbeurt, is uw fiets weer als nieuw.

Maak gebruik van onze Haal & Breng Service
Is er een onderdeel aan uw fiets kapot? Of is uw tweewieler toe aan een onderhoudsbeurt? Dan hoeft u uw fiets niet naar onze winkel te brengen en hier weer op te halen. Met onze Haal & Breng Service, halen wij uw fiets bij u op. Na de reparatie leveren wij deze ook weer bij u af. Als u binnen de gemeente Venray woont, bieden wij deze service geheel gratis aan. Woont u buiten de gemeente Venray?  Dan kunt u tegen een kleine vergoeding gebruikmaken van deze fijne service.Wij repareren en onderhouden uw fiets zeer snel. Doorgaans is dit al binnen een werkdag.

Wilt u gebruikmaken van onze service? Neem dan contact met ons op via 0478-712067  of info@melvinstweewielers.nl.

Menu