Wij zijn met vakantie van maandag 15 juli tot en met dinsdag 6 augustus. woensdag 7 augustus zijn wij weer open vanaf 09:00.

Batavus Entree E-go Extra Lage Instap

Welk frametype zoek je?
Batavus Entree E-go Extra Lage Instap
Kleuren Donkerblauw
Motorpositie Voor
Type accu 300 series | 400 series | 500 series
Actieradius 15 - 55 km | 15 - 75 km | 25 - 100 km

€ 2399,-

Plan een proefrit

Omschrijving

"De Batavus Entree E-go® is voorzien van een speciaal frame. Hierdoor heeft deze stadsfiets een extra lage en ruime instap. Wil je graag makkelijk én veilig op- en afstappen? Dan is de Entree E-go® bij uitstek geschikt voor jou! De verstelbare stuurpen zorgt ervoor dat je de ideale zitpositie kan aanhouden om zo comfortabel mogelijk te fietsen.

Eenmaal onderweg profiteer je van de 7 versnellingen waardoor je altijd in het juiste tempo kan fietsen. De voorwielmotor trekt je als het ware vooruit zodat je een natuurlijke ondersteuning krijgt. Doordat het gewicht goed verdeeld is, ervaar je een heerlijk stabiele. Handig als je een stoepje op moet. En als je plots moet remmen voor een stoplicht, vertrouw je op de krachtige remmen. Een lekke band zal je overigens ook niet snel meer overkomen, want de Batavus Entree is voorzien van stevige anti-lek banden zodat je lekker door kan blijven fietsen!"


Bart de Bruijn

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op!

Je bent altijd welkom om onze showroom te bezoeken aan de Stationsweg 197 in Oostrum

© 2024 - Melvins Tweewielers